Associates :: Sulk [1982]
01. Arrogance Gave Him Up
02. No
03. Bap De La Bap
04. Gloomy Sunday
05. Nude Spoons
06. Skipping
07. It's Better This Way
08. Party Fears Two
09. Club Country
10. Nothinginsomethingparticular

512 Associates :: Sulk [1982]

Aaah, nu blir det hemmaplan verkar det som. Förstaspåret Arrogance Gave Him Up låter mycket Go West som var ett favoritband från sent 80-tal. Sedan får jag istället lite associationer till tidiga Simple Minds och kanske Adam And The Ants i Bap De La Bap. Flera av låtarna, inte minst Country Club, påminner lite om China Crisis. Så det stämde ganska väl överens om att detta är min hemmaplan. Dock är det bara inledningsspåret och det sista, Nothinginsomethingparticular, som känns förhållandevis fräscht fortfarande medan resten är lite daterat. Just de två spåren är dessutom instrumentala.

Bästa spår: Arrogance Gave Him Up

Utlåtande: Daterat men lyssningsbart och kompletterar mitt 80-tal