Sonic Youth :: Sister [1987]
01. Schizophrenia
02. (I Got A) Catholic Block
03. Beauty Lies in the Eye
04. Stereo Sanctity
05. Pipeline/Kill Time
06. Tuff Gnarl
07. Pacific Coast Highway
08. Hot Wire My Heart
09. Kotton Krown
10. White Kross

605 Sonic Youth :: Sister [1987]

Detta borde jag nog har hört en del av… Det kom när jag scannade musikmarknaden på väldigt mycket och olika musik. Dessutom när Ove’s Rockklubb höll igång som bäst. Men det är kanske lite för mycket slammer så det är därför jag inte lagt det på minnet. Ett typiskt uttryck från då som passar bra är att ”det är mycket yxa”. Min närmaste referenspunkt är The Cramps men detta är mer omelodiskt och inte heller speciellt bra rytmiskt på sina håll. Jag har svårt att bestämma mig vad jag egentligen tycker men det finns några bra låtar som jag kan tänka mig att plocka fram: Beauty Lies In The Eye, Catholic Block, Hot Wire My Heart och White Cross.

Bästa spår: Beauty Lies In The Eye

Utlåtande: I små doser kan det höja partystämningen