Kinks :: Something Else By The Kinks [1967]
01. David Watts
02. Death of a Clown
03. Two Sisters
04. No Return
05. Harry Rag
06. Tin Soldier Man
07. Situation Vacant
08. Love Me Till the Sun Shines
09. Lazy Old Sun
10. Afternoon Tea
11. Funny Face
12. End of the Season
13. Waterloo Sunset

097 Kinks :: Something Else By The Kinks [1967]

Förutom det självklara lite torftiga 60-talsljudet så finns det en del brittisk/irländsk folkmusik i detta. Det är ganska laidback och känns inte übersextiotal utan tvärtom ganska schysst producerat i motsats till en tagning med alla instrument. Det känns dock avlägset att detta är samma grupp som gjort You Really Got Me. Det finns heller ingen solklar hit även om mitt tycke håller med att skivans hit Waterloo Sunset är bäst och Lazy Old Sun och Death Of A Clown är också helt OK.

Bästa spår: Waterloo Sunset

Utlåtande: Lyssnar nog hellre på något annat av The Kinks